PHDSTUDIES

Tysk i Tjekkiet - Tysk-uddannelser i Tjekkiet Tysk

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Et tysk program giver eleverne mulighed for at lære om Tysklands, Østrigs og andre landes sprog, kultur og skikke. Studerende kan være i stand til at skærpe deres tysktalende, læsende, lyttende og skrivefærdigheder samtidig med at de studerer emner som grammatik og ordforråd.

Tjekkiet har et veletableret og forskningsbaseret undervisning. Dette har gjort at lære ini Prag en af ​​de respekterede pensum 's i Europa siden den dyrker ånd af kreativitet og innovation blandt de studerende.

Tysk i Tjekkiet - Tag din PhD i Tjekkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Tysk, Tjekkiet Filter

PhD tysk og fransk filosofi

Faculty of Humanities, Charles University
PhD
<
Fuldtid
<
2 år
Tysk
Fransk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dette ph.d.-program er annonceret til klasseværelset og fjernundervisning. Enhver, der er interesseret inden for klassisk og moderne tysk filosofi, den franske filosofi i det ...

Læs mere