close

Filtre

Se resultater

Græsk-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

At arbejde på en højere grad som en ph.d. kan være et afgørende skridt i retning af karriereudvikling. Det er en beslutning, mange fagfolk laver for at opnå ekspertstatus på deres områder. Hvad er en PhD på græsk? Denne type uddannelsesprogram giver studerende mulighed for at gennemføre avanceret forskning og specialisering i studiet af oldtidens eller moderne Grækenland. Programmerne… Læs mere

At arbejde på en højere grad som en ph.d. kan være et afgørende skridt i retning af karriereudvikling. Det er en beslutning, mange fagfolk laver for at opnå ekspertstatus på deres områder.

Hvad er en PhD på græsk? Denne type uddannelsesprogram giver studerende mulighed for at gennemføre avanceret forskning og specialisering i studiet af oldtidens eller moderne Grækenland. Programmerne kan dække en lang række tværfaglige emner fra oldtidens historie, klassiske studier, klassisk og nutidig litteratur, drama, kultur og filosofi om ikke kun det antikke Grækenland, men også den moderne kultur. Både moderne perspektiver og gamle studieteknikker kan anvendes.

En stor del af et avanceret uddannelsesprogram som dette kan undersøge specifikke emner og derefter præsentere disse resultater. På denne måde opnår de studerende ikke kun viden indenfor deres fagområder, men forbedrer de også kommunikations-, ledelses- og forskningsevnen.

Avancerede uddannelser som dette er ofte meget strenge og har semestertimer og kursuskrav til afslutning. Der kan også være en eksamens eksamen og dissertation krav. Tiden og omkostningerne varierer fra skole til skole, så det er vigtigt at undersøge omhyggeligt undervisning og gebyrer.

Studerende, der gennemfører en PhD på græsk, har mulighed for at blive anerkendt som eksperter inden for deres fagområder. Deres videnskabelige arbejde vil være velegnet til karriere i universiteter og gymnasier som rådgivere, professorer eller forskere. Som professorer og eksperter kan de også have mulighed for at offentliggøre deres forskning og indsigt. Bortset fra arbejde som lærere på universiteterne, kan de også blive uddannelsesudviklere og forfattere, eller de kan finde stillinger som oversættere for internationale organisationer.

Nogle græske ph.d.-programmer har noget online tilgængelighed, men traditionelle campus klasser tilbydes også på mange forskellige skoler rundt om i verden. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

I en doktorgrad viser de studerende deres evne til at lave original forskning. Ideelt set bør denne forskning føre til udgivelse af en artikel eller en bog. Den formative værd ... +

I en doktorgrad viser de studerende deres evne til at lave original forskning. Ideelt set bør denne forskning føre til udgivelse af en artikel eller en bog. Den formative værdi af en doktorgrad kan ikke overvurderes: erhvervelse og øvelse af evner til kreativ og original tænkning, problemløsning, kritisk læsning, analyse og syntese. Emnet for graden skal bidrage til vores forståelse af græsk civilisation (antik, hellenistisk, byzantinsk eller moderne) og dens bidrag til vestlig civilisation (politisk teori, filosofi, religion, litteratur, teater, film, religion, arkitektur osv. -
PhD
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her