PHDSTUDIES.DK

PhD Guatemala City - PhD-uddannelser i Guatemala City PhD, Guatemala City

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Der er flere private universiteter, der kan findes i hele Guatemala. På trods af dette, er det stadig har nogle af de laveste analfabetisme niveauer i hele Mellemamerika. Dem, der ønsker at studere i dette land kan have til at betale højere undervisning på grund af de privatiserede skolesystemer.

Guatemala City er den største i Guatamala med en befolkning på mere end en million indbyggere. Det er landets hovedstad og danner den økonomiske rygrad i landet med alle bekvemmeligheder inden for sine grænser. Det har mange videregående uddannelsesinstitutioner svarende til ti.

PhD Guatemala City - Tag din PhD i Guatemala City. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Program ledelseskvalifikationer

ADEN campus Guatemala
på universitet Fuldtid 130 timer September 2019 Guatemala Guatemala City

Over for udfordringer til den nye LEDERE TIL varig succes sine virksomheder