PHDSTUDIES

Humaniora Springfield - Humaniora-uddannelser i Springfield Humaniora, Springfield

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem til uovertruffen frihed, når det kommer til at vælge, hvilke industrien, de gerne vil arbejde i.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Springfield, Queensland, en berømt satellit by, har fantastiske læring faciliteter. Nogle af de universiteter, der har campusser her Springfield College, The University of Southern Queensland og Bremer Institute of TAFE.

Humaniora Springfield - Tag din PhD i Springfield. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Springfield Filter

Doctor in Philosophy (DPHD)

University of Southern Queensland (USQ)
PhD
Jul 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet
Online

The Doctor of Philosophy (PhD) er en forskningsgrad tilgængelig på alle studieområder og giver dig evnerne til at blive en effektiv forsker inden for din tidligere studerede d ...

Læs mere