PHDSTUDIES

Humaniora Medellín - Humaniora-uddannelser i Medellín Humaniora, Medellín

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Humaniora og Samfundsvidenskab er et varieret fagområde, der kan forberede de studerende til en bred vifte af karriereforløb i en stor vifte af industrier. De, der ønsker at arbejde i sociale ydelser, uddannelse eller enhver karriere, der involverer kunst kan have gavn af at fokusere på dette område.

Colombia er en virkelig alsidig og enestående land, som ligger i det nordvestlige hjørne af Sydamerika. Med venlige mennesker, eksotiske landskaber og kosmopolitiske byer, er Colombia sikkert sted at lære spansk.

Dette godt bygget byen er hjemsted for en række gymnasier og universiteter. Studerende fra hele landet har flokkedes denne by og indskrevet i de højere uddannelsesinstitutioner til rådighed. Det er et sted, du kan tilpasse opholder hurtigt, og derfor hvorfor mange studerende foretrækker at slutte sig til de institutioner i denne by.

Humaniora Medellín - Tag din PhD i Medellín. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Humaniora, Medellín Filter

Doktorgrad i litteratur

University of Antioquia
PhD
Engelsk
Spansk

Doktorgraden i litteratur er et program, der sigter mod en omfattende uddannelse af sine studerende som forskere inden for litteraturvidenskab. Dens formål er at reflektere ov ...

Læs mere

Ph.d. i filosofi

University of Antioquia
PhD
Engelsk

Træningsformål: At træne i produktion og udvikling af filosofisk refleksion til forskere på højeste niveau med kriterier for akademisk ekspertise, ledere for deres samfund, en ...

Læs mere