PHDSTUDIES

Humaniora Oradea - Humaniora-uddannelser i Oradea Humaniora, Oradea

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Humaniora og samfundsvidenskab er et område af undersøgelse, som forbereder de studerende til en lang række forskellige brancher, når det drejer sig tid til at vælge en karriere. Socialarbejdere, kunstnere og undervisning karriere er populære muligheder for dem, der gennemfører disse kurser.

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Humaniora Oradea - Tag din PhD i Oradea. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Oradea Filter

Doktorgradsstudier

University Oradea
PhD
Apr. 2021
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
19 Jul 2021
Engelsk
på universitet

Universitetet i Oradea giver mulighed for at fortsætte akademiske studier på doktorgradsniveau inden for 18 felter, nemlig: Filologi, teologi, geografi, historie, sociologi, m ...

Læs mere