PHDSTUDIES

Humaniora Didsbury - Humaniora-uddannelser i Didsbury Humaniora, Didsbury

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem til uovertruffen frihed, når det kommer til at vælge, hvilke industrien, de gerne vil arbejde i.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Humaniora Didsbury - Tag din PhD i Didsbury. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Didsbury Filter

Doktor i filosofi (ph.d.) eller kandidat i filosofi (MPhil)

Nazarene Theological College
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;72 måneder
Engelsk
på universitet

Specialiseringer omfatter kirkehistorie, Wesley-studier / Wesleyansk tradition, kristen teologi, Det gamle testamente / Andet tempel / inter-testamentale studier, Det nye test ...

Læs mere