PHDSTUDIES

Humaniora Alexandria - Humaniora-uddannelser i Alexandria Humaniora, Alexandria

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem til uovertruffen frihed, når det kommer til at vælge, hvilke industrien, de gerne vil arbejde i.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Der er to store colleges eller universiteter, som du kan få din uddannelse fra i Alexandria, Louisiana. Louisiana State University - Alexandria er et offentligt universitet, og har det højeste antal af studerende på uddannelserne. Det er derefter fulgt af private Blå Cliff College of Alexandria.

Humaniora Alexandria - Tag din PhD i Alexandria. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Alexandria Filter

Ph.D. i guddommelighed

William Samson University
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Doktorgraden i guddommelighed er designet til at give de studerende et stærkt fundament i forskning og analyse og en omfattende forståelse af guddommelighed gennem kandidatkur ...

Læs mere