PHDSTUDIES

Humaniora Boston - Humaniora-uddannelser i Boston Humaniora, Boston

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Humaniora og samfundsvidenskab er et område af undersøgelse, som forbereder de studerende til en lang række forskellige brancher, når det drejer sig tid til at vælge en karriere. Socialarbejdere, kunstnere og undervisning karriere er populære muligheder for dem, der gennemfører disse kurser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Charlestown var den første kvarter til at poppe op i Boston senere at blive en by i 1848. Det har en community college og en ph.d.-skole lavet af en lokal hospital.

Humaniora Boston - Tag din PhD i Boston. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Humaniora, Boston Filter

Ph.D. i historien

Boston College
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Ph.D. Grad i historie tilbydes med koncentrationer i middelalderhistorie, tidlig moderne europæisk historie, moderne europæisk historie, amerikansk historie og latinamerikansk ...

Læs mere

Ph.D. i bibliotek og informationsvidenskab

Simmons University School of Library and Information Science
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Vores ph.d. i Bibliotek og informationsvidenskab giver eleverne mulighed for at lære og analysere brugernes informationsbehov - anvende forskellige værktøjer og teknologier ti ...

Læs mere

Ph.D. i filosofi

Boston College
PhD
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Et væsentligt træk ved disse programmer er det omfattende og varierede udvalg af kurser, der er til rådighed for kandidatstuderende hvert semester. De dækker filosofiens histo ...

Læs mere