PHDSTUDIES

Humaniora Chandler - Humaniora-uddannelser i Chandler Humaniora, Chandler

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Humaniora og samfundsvidenskab fremmer og forståelse af en bred vifte af færdigheder ved at give de studerende med et stort udvalg af kurser. De skillsets studerende lærer kan være værdifulde på tværs af en lang række industrier i det voksende globale jobmarked.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Chandler, Arizona har en sprudlende befolkning en kvart million, og er hjemsted for et stort antal teknologivirksomheder. Den har en 2-årig Community College, indskriver 13.000 studerende og 3 private højere læreanstalter.

Humaniora Chandler - Tag din PhD i Chandler. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Chandler Filter

Læge ved ministeriet (D.Min.)

International Baptist College
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Lægen for ministeriets program har til formål at give professionel og akademisk forberedelse til det højeste niveau af lederskab i kristen tjeneste.

Læs mere