PHDSTUDIES

Humaniora Huntsville - Humaniora-uddannelser i Huntsville Humaniora, Huntsville

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

En ph.d. i Humanoria og Samfundsvidenskab fokuserer på menneskelige tanker og kultur. Det er en avanceret niveau for uddannelse, ofte med fokus på studerende lærer relationer, avancerede forskningsmetoder og højere tier kurser.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Humaniora Huntsville - Tag din PhD i Huntsville. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Huntsville Filter

Doktor i ministeriet

Huntsville Bible College
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Huntsville Bible College Doctor of Ministry– Biblical Leadership er designet til at give avanceret forberedelse til området Bibelsk Leadership. Formålet med programmet er at u ...

Læs mere