PHDSTUDIES

Humaniora Loma Linda - Humaniora-uddannelser i Loma Linda Humaniora, Loma Linda

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Hvis en studerende ønsker at blive en socialrådgiver, pædagog eller enhver karriere, der involverer stor kunstnerisk dygtighed, kan Humaniora og Samfundsvidenskab være den rigtige område af undersøgelsen. Dette felt indeholder en bred vifte af klasser, som underviser deltagerne en bred vifte af færdigheder, som er værdifulde på tværs af mange brancher.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Humaniora Loma Linda - Tag din PhD i Loma Linda. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Loma Linda Filter

Doktor i filosofi inden for rehabiliteringsvidenskab

Loma Linda University School of Allied Health Professions
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til at omfatte mange af rehabiliteringsyrkerne og giver kvalificerede kliniske fagfolk mulighed for at forberede sig på karriere inden for uafhængig ...

Læs mere