PHDSTUDIES

Humaniora North Carolina - Humaniora-uddannelser i North Carolina Humaniora, North Carolina

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

En ph.d. i Humanoria og Samfundsvidenskab fokuserer på menneskelige tanker og kultur. Det er en avanceret niveau for uddannelse, ofte med fokus på studerende lærer relationer, avancerede forskningsmetoder og højere tier kurser.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Humaniora North Carolina - Tag din PhD i North Carolina. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, North Carolina Filter

Doktor i ministeriet

Campbell University Divinity School
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Lægen for ministeriet er designet til at forberede kvalificerede kandidater, der allerede er uddannet og involveret i forkyndelsen, til at gengive åndelig, kirkelig og erhverv ...

Læs mere