PHDSTUDIES

Humaniora Salem - Humaniora-uddannelser i Salem Humaniora, Salem

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

En ph.d. i Humanoria og Samfundsvidenskab fokuserer på menneskelige tanker og kultur. Det er en avanceret niveau for uddannelse, ofte med fokus på studerende lærer relationer, avancerede forskningsmetoder og højere tier kurser.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Salem ligger i Massachusetts, USA. Byen er kendt for den berømte højere læreanstalter, der tjener mere end 25 stater og 59 fremmede lande. Videregående uddannelser studerende har mange muligheder, når det kommer til rekreation. "

Humaniora Salem - Tag din PhD i Salem. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Salem Filter

Læge ved ministeriet i strategisk ledelse

Corban University
PhD
Sep 2021
Engelsk

Lægen for ministeriet i strategisk ledelse vil hjælpe dig med at udvikle en dybere forståelse af bibelsk ledelse og udvide din kapacitet som leder. Baseret på grundlaget for e ...

Læs mere