PHDSTUDIES

Humaniora Philadelphia - Humaniora-uddannelser i Philadelphia Humaniora, Philadelphia

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Hvis en studerende ønsker at blive en socialrådgiver, pædagog eller enhver karriere, der involverer stor kunstnerisk dygtighed, kan Humaniora og Samfundsvidenskab være den rigtige område af undersøgelsen. Dette felt indeholder en bred vifte af klasser, som underviser deltagerne en bred vifte af færdigheder, som er værdifulde på tværs af mange brancher.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Humaniora Philadelphia - Tag din PhD i Philadelphia. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Philadelphia Filter

Phd holocaust og folkedrab studier

Gratz College
PhD
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Holocaustdoktor og folkedrabsstudier på Gratz College er designet til studerende, der allerede har en kandidatgrad i holocaust- og folkedrabsstudier, historie eller anden besl ...

Læs mere