PHDSTUDIES

Humaniora Santa Cruz - Humaniora-uddannelser i Santa Cruz Humaniora, Santa Cruz

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Humaniora og samfundsvidenskab fremmer og forståelse af en bred vifte af færdigheder ved at give de studerende med et stort udvalg af kurser. De skillsets studerende lærer kan være værdifulde på tværs af en lang række industrier i det voksende globale jobmarked.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Santa Cruz Mountains ligger i Pacific Coast Ranges, centrale Californien og USA. Da området er velsignet med en overflod af vegetation, parker og dyr placeringen er særligt velegnet til videregående uddannelser i miljøvidenskab, botanik og natur relaterede emner.

Humaniora Santa Cruz - Tag din PhD i Santa Cruz. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Humaniora, Santa Cruz Filter

Ph.D. i historien

University of California Santa Cruz
PhD
Sep 2021
Engelsk

Ph.D. program i historie ved University of California, Santa Cruz, understreger en tværfaglig og tværkulturel tilgang til historiske studier.

Læs mere

Ph.D. i latinamerikanske og latino studier

University of California Santa Cruz
PhD
Sep 2021
Engelsk

Ph.D. program i latinamerikanske og latino-studier ved University of California Santa Cruz tilbyder en innovativ tværnational og tværfaglig tilgang til studiet af folk, kultur ...

Læs mere

Ph.D. i filosofi

University of California Santa Cruz
PhD
Sep 2021
Engelsk

Kandidatplanen dækker et sæt bredde krav designet til at give både en fælles oplevelse, hvorpå studerende kan bygge deres individuelle projekter, og en fælles ramme, inden for ...

Læs mere