PHDSTUDIES

Humaniora Anderson - Humaniora-uddannelser i Anderson Humaniora, Anderson

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Hvis en studerende ønsker at blive en socialrådgiver, pædagog eller enhver karriere, der involverer stor kunstnerisk dygtighed, kan Humaniora og Samfundsvidenskab være den rigtige område af undersøgelsen. Dette felt indeholder en bred vifte af klasser, som underviser deltagerne en bred vifte af færdigheder, som er værdifulde på tværs af mange brancher.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

The Anderson University of Anderson, SC har det højeste antal af studerende på uddannelserne. Der er også andre universiteter i området ligesom Clemson University og templet Christian Academy.

Humaniora Anderson - Tag din PhD i Anderson. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Anderson Filter

Læge i ministerium programmet (d.min.)

Anderson University South Carolina
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

D.Min. i bibelsk forkyndelse er designet til at hjælpe præster og kirkeledere med at forbedre deres prædik og lederskab.

Læs mere