PHDSTUDIES

Humaniora Springfield - Humaniora-uddannelser i Springfield Humaniora, Springfield

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Humaniora og Samfundsvidenskab er et varieret fagområde, der kan forberede de studerende til en bred vifte af karriereforløb i en stor vifte af industrier. De, der ønsker at arbejde i sociale ydelser, uddannelse eller enhver karriere, der involverer kunst kan have gavn af at fokusere på dette område.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Springfield er den tredje største by i staten Missouri og amtet sæde i Greene County. Springfield har flere gymnasier og universiteter i byen med Missouri State University (MSU), da staten 's næststørste universitet med lige over 20.000 studerende.

Humaniora Springfield - Tag din PhD i Springfield. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Springfield Filter

Doktor i ministeriet

Evangel University
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Doctor of Ministry (DMin) er et program designet til at udvide ledernes indflydelse, der er værd at følge. Det er den førende professionelle grad for mænd og kvinder i fuldtid ...

Læs mere