PHDSTUDIES

Humaniora Stonecrest - Humaniora-uddannelser i Stonecrest Humaniora, Stonecrest

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem til uovertruffen frihed, når det kommer til at vælge, hvilke industrien, de gerne vil arbejde i.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Humaniora Stonecrest - Tag din PhD i Stonecrest. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Humaniora, Stonecrest Filter

Doktor i ministeriet

Luther Rice College & Seminary - Global Online
PhD
Sep 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Doktoren i ministeriet er en kandidatgrad designet til at give dig avancerede kompetencer og bibelsk indsigt i forkyndelsen, da du er aktivt involveret i erhvervsmæssig kriste ...

Læs mere