PHDSTUDIES

Havebrug i Saudi-Arabien - Havebrug-uddannelser i Saudi-Arabien Havebrug

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Gartneri er et studieområde, der kan fokusere på at tage vare på planter og dyrke jorden. Landskabspleje, jordforvaltning og plantebeskyttelse kan spille en rolle i havebrugsundersøgelser. Dem, der studerer denne gren af ​​landbruget, kan lære både videnskab og forretning af voksende planter.

Saudi-Arabien, officielt kendt som Kongeriget Saudi-Arabien, er det største arabiske stat i det vestlige Asien efter areal og den næststørste i den arabiske verden. Saudi-Arabien er tjent med det nationale flyselskab Saudi Arabian Airlines, der ofte omtales ved sin arabiske navn Saudia.

Havebrug i Saudi-Arabien - Tag din PhD i Saudi-Arabien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Havebrug, Saudi-Arabien Filter

Ph.D. i plantevidenskab

King Abdullah University of Science and Technology
PhD
<
Fuldtid
<
30&nbsp;-&nbsp;42 måneder
Engelsk
på universitet

Målet med plantevidenskabsprogrammet er at udvikle en grundig forståelse af plantevækst og funktion under udfordrende miljøforhold, som dem der findes i Saudi Arabien. Den gru ...

Læs mere