PHDSTUDIES

Deltid Havteknik Asien - Havteknik -programmer Havteknik Asien

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Studerende med en passion for nautiske og vandmiljø måske ønsker at lære mere om marine teknologi. Dette felt omfatter Naval design og teknik, samt andre industrier kredser omkring handel og forvaltning af vand økosystemer. Det kan også omfatte handel, regulering og bevarelse indsats.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Deltid Havteknik Asien - Tag din Havteknik Asien. Få alle Deltid Havteknik program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Havteknik, Asien Filter

Doctor in Philosophy (Ph.D.) i vandressourcer

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
28 Feb 2021
Engelsk
på universitet

Water Resources Graduate Program tilbyder en ph.d. grad i vandressourcer, der svarer til de nationale alvorlige behov for at udvikle sine vandressourcer. Programmet sigter ogs ...

Læs mere

Læge Kurser I Marine Motor Engineering

哈尔滨工程大学
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

The Doctor Degree i Marine Motor Engineering har forskningsområder i Almen Performance og System Analyse af Marine Power Equipment, Vibration & Noise Control of Marine Pow ...

Læs mere