close

Filtre

Se resultater

Hebræisk-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. er den højeste grad, der tilbydes på universitetsniveau. Denne grad kræver en kombination af avancerede kurser og uafhængig forskning. Kandidater demonstrerer deres evne til at tilføje til den eksisterende kendskab til deres valgte område. Hvad er en ph.d. på hebraisk? Disse programmer indebærer kurser på brug over tid og sproglige nuancer. Studerende kan ofte tale og læse mod… Læs mere

En ph.d. er den højeste grad, der tilbydes på universitetsniveau. Denne grad kræver en kombination af avancerede kurser og uafhængig forskning. Kandidater demonstrerer deres evne til at tilføje til den eksisterende kendskab til deres valgte område.

Hvad er en ph.d. på hebraisk? Disse programmer indebærer kurser på brug over tid og sproglige nuancer. Studerende kan ofte tale og læse moderne hebraisk og kan have en baggrund i tidligere versioner af dette sprog. De kan undersøge historiens og nutidens brug af dette sprog eller udføre oversættelser sammen med at studere klassisk og nutidig skrifter og litteratur på hebraisk.

En ph.d. i hebraisk vil udsætte eleverne for fordelene ved at studere et sprog på et avanceret niveau, herunder øget forståelse og videnbevarende evner. Udover at lære mere om kulturen og historien i dette genoplivede sprog kan kandidater forbedre deres verbale og skriftlige kommunikationsevner.

Omkostningerne ved ph.d. i hebraisk varierer afhængigt af programmets længde. Ansøgere bør undersøge den gennemsnitlige tid til eksamen og beregne udgifterne til undervisning i løbet af denne periode. Stipendier og stipendier kan være tilgængelige via en sprogafdeling eller eksterne organisationer, der er forpligtet til at fremme sprogforskning.

Mange kandidater med en ph.d. i hebraisk søger ansættelse som professorer på universiteter over hele verden. Nogle specialiserer sig som sproginstruktører i andre sammenhænge som religiøse skoler. De fleste lande har institutioner, hvor hebraisk er undervist og har brug for eksperter til at støtte lærere med mindre omfattende viden. Der er også en efterspørgsel efter oversættere af talt og skrevet hebraisk til at arbejde i kulturelle, diplomatiske og offentlige stillinger.

En række universiteter tilbyder en doktorgrad på hebraisk. Studerende skal sammenligne omkostninger og ressourcer i nærliggende universiteter med programmer i andre regioner eller lande og online studieprogrammer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Spertus Institute
Chicago, USA

Spertus Institute doktor i hebraiske bogstaver (DHL) er designet specielt til efterfølgende jødiske fagfolk, primært rabbinere, men kan også være af interesse for undervisere ... +

Spertus Institute doktor i hebraiske bogstaver (DHL) er designet specielt til efterfølgende jødiske fagfolk, primært rabbinere, men kan også være af interesse for undervisere og kommunale servicearbejdere med ekstremt høje klassiske hebraiske tekster på facilitetsniveau. Det tjener dem, der søger karriereforbedring, karriereændring og personlig opbygning. -
PhD
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her