PHDSTUDIES

Latinamerikanske studier Nordamerika - Latinamerikanske studier-programmer Latinamerikanske studier Nordamerika

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Hispanic undersøgelser indebærer at lære om kulturen hos mennesker, der bor i spansktalende lande. Det kan også omfatte at lære at tale det spanske sprog. Studerende i latinamerikanske studier kan forfølge karriere som turistguider, oversættere eller tolke.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Latinamerikanske studier Nordamerika - Tag din Latinamerikanske studier Nordamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Latinamerikanske studier, Nordamerika Filter

Ph.D. i latinamerikanske og latino studier

University of California Santa Cruz
PhD
Sep 2021
Engelsk

Ph.D. program i latinamerikanske og latino-studier ved University of California Santa Cruz tilbyder en innovativ tværnational og tværfaglig tilgang til studiet af folk, kultur ...

Læs mere