29 Ph.D. Programmer i Historie i Europa for 2024

Ph.D. Programmer i Historie i Europa for 2024Filter
    • Budapest, Ungarn

    Fuldtid

    8 semestre

    På campus

    Engelsk

    Doktorskolen for Militærvidenskab har et bredt spektrum af forskningsområder: Sikkerhedsstudier, Sociale aspekter af forsvarsstudier, Generel militærteori, Miljøvidenskabsteorier, Forsvarslogistik og forsvarsøkonomi, National sikkerhed og Teori om forsvar Informationsteknologi og kommunikation.

    • Riga, Letland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Formålet med det fælles ph.d.-studieprogram "Historie og arkæologi" på University of Latvia og Daugavpils Universitet er at sikre successionen af historisk videnskab, uddannelse af ledende personale i videnskabelige, videregående uddannelses- og kulturinstitutioner, der har kompetencen til at rejse og løse de vigtigste problemer i moderne historie, i bredere forstand betyder det deltagelse i dannelsen af den intellektuelle elite samt evnen til at påvirke udviklingen af retningen og prioriteterne for national historisk videnskab.

    • Saint Petersburg, Rusland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk, Russisk

    Programmet er rettet mod studerende, der ønsker at tilegne sig viden om de teoretiske, filosofiske og metodologiske aspekter af statskundskab og evnen til fornuftigt og effektivt at anvende eksisterende forskning og udføre ny forskning om dannelsen og udviklingen af politiske processer. De studerende vil få erfaring og viden om forsknings- og undervisningsaktiviteter inden for statskundskab, regionale studier og samfundsvidenskab.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Institute of Historical Research (IHR) er en vigtig ressource og mødested for forskere fra hele verden og udgør en tilgængelig og stimulerende portal til udveksling af ideer, information og aktuelle udviklinger inden for historisk videnskab. En MPhil/PhD med Institute of Historical Research giver mulighed for at få ekspertise inden for dit interesseområde, samtidig med at den finpudser en række overførbare færdigheder.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Bologna, Italien

    Fuldtid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette program er identificeret med kunsten og koncepterne i krig fra begyndelsen af den registrerede historie og indtil i dag. Kandidaten, der udvikler en afhandling inden for dette særlige militære felt, skal være i stand til at udvikle originale koncepter for at give en forståelse af sammenhængen mellem de politiske, strategiske, operationelle, taktiske og tekniske niveauer i krigføring i fortiden, med fokus på anvendelsen af disse samme principper til moderne slagmarker.

    • Vienna, Østrig

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.d.-programmer på CEU er fuldt finansierede studieprogrammer med en standardvarighed på 4 år, der tildeler en amerikansk og en østrigsk grad. Hovedformålene med ph.d.-programmet i senantik, middelalder og tidlig moderne studier er at tilskynde til tværfaglig middelalderforskning, åbne nye perspektiver og udvikle nye tilgange.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    SOAS History Department er et af verdens største centre, der tilbyder tilsyn med forskningsgrader i afrikansk og asiatisk historie. Det tiltrækker studerende og videnskabelige besøgende fra alle dele af verden. Afdelingen giver muligheder for velkvalificerede ansøgere til at slutte sig til store grupper af studerende og personale, der arbejder inden for eller omkring deres specialiserede fagområder. Den unikke kombination af individuel vejledning, underviste kurser og seminarer sikrer, at det store flertal af studerende afslutter deres grader inden for fire år.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Hovedemnerne i den historiske sociologi ligger i spørgsmål om social forandring, modernisering, moderniseringsprocesser, civilisationsanalyse, dannelse af stater og nationer, dannelsen af verdenssystemet og globaliseringstendenser. Disse spørgsmål er undersøgt ud fra en omfattende sammenligningsanalyse med et bredt geografisk perspektiv og langvarige intervaller. En del af området for den historiske sociologi omfatter en række partielle, specifikke forskningsområder, der omfatter emner som kollektive mentaliteter, vaner og social hukommelse. Historisk sociologi er en meget forskelligartet og internt differentieret disciplin, der har generelle teoretiske tilgange, en række specialteorier, en række specialiserede forskningsretninger og udvikler forskning på empirisk niveau.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Den kandidat er en højtuddannet ekspert, der har vist en evne til at udvikle deres viden på en kreativ måde.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Den Offentlige historie Ph.D. Programmet giver eleverne en bredere vifte af viden og færdigheder inden for historisk videnskab og moderne aspekter af historisk videnskab og metodiske tendenser, som giver eleverne vigtig kompetence til at præsentere deres fremtidige videnskabelige arbejde i samfundet, professionelle fora og offentligheden. Ansøgningsrammen for dette program leder eleverne mod didaktisering af offentlig historie. Studiets kerneaspekt er afhandlingens færdiggørelse, som repræsenterer et originalt videnskabeligt arbejde baseret på bred forskning, yderligere og dybere fokus baseret på litteratur og terrænarbejde, som anvender passende metodiske processer, fordelene ved didaktiske principper, og også resultater af international historieskrivning forskning. Afhandlingen skal repræsentere en væsentlig tilføjelse til det konkrete historiske emne og skal bevise elevernes evner, viden og færdigheder til at skabe et selvstændigt videnskabeligt arbejde og dets anvendelse i praksis. Program uden specialisering.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    4 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Doktorgradsprogrammet i moderne historie præsenterer sin ph.d. studerende med mulighed for at foretage original forskning om emner, der beskæftiger sig med Europa og Nordamerika i det 19., 20. og 21. århundrede, samt forhold mellem de to kontinenter.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Aveiro, Portugal

    3 år

    På campus

    Portugisisk, Engelsk

    • Lisbon, Portugal

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Portugisisk

    Ph.D. Økonomisk og social historie blev oprettet af det tekniske universitet i Lissabon i 1991 og tilpasset det europæiske område for videregående uddannelser i 2009. Dette 3. cyklus kursus sigter mod at undervise og producere original forskning i ældre af økonomisk historie.

    • Santiago de Compostela, Spanien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Spanish, Galicisk

    Samtidshistorie er et fuldt konsolideret område inden for universitetsundervisning og forskning. Ud over humanioraens grænser har det også en voksende anerkendelse og berygtet interesse blandt forskere og fagfolk inden for det makrovidenskabelige-sociale område. Dette er på grund af dets evne til at forklare nyere tid og følgelig tilvejebringe det lager af vigtige oplevelser for at være i stand til at forstå nutiden og møde beslutningstagning samt bidrage til at skabe kollektiv hukommelse, en væsentlig ingrediens i social samhørighed. Derfor er betydningen af nutidig historie i artikulation af nuværende samfund uden tvivl.