PHDSTUDIES

Historie Oradea - Historie-uddannelser i Oradea Historie, Oradea

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Ph.d. i historie giver dig mulighed for at få maksimal viden om gamle såvel som nyere historie af verden. Det handler ikke kun giver dig mulighed for at forstå de historiske happenings bedre, men også vise, hvordan de specifikke historiske happenings vil påvirke livet for de mennesker, der lever i verden i dag og i morgen.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Historie Oradea - Tag din PhD i Oradea. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Historie, Oradea Filter

Doktorgradsstudier

University Oradea
PhD
Apr. 2021
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
19 Jul 2021
Engelsk
på universitet

Universitetet i Oradea giver mulighed for at fortsætte akademiske studier på doktorgradsniveau inden for 18 felter, nemlig: Filologi, teologi, geografi, historie, sociologi, m ...

Læs mere