close

Filtre

Se resultater

Historie Fargo - Historie-uddannelser i Fargo Historie, Fargo

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt. Undersøgelsen af ​​fortiden er kendt som historie. Det kan involvere studiet af et bestemt tidspunkt eller studiet af, hvordan et bestemt sted voksede og ændres.Uddann… Læs mere

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Undersøgelsen af ​​fortiden er kendt som historie. Det kan involvere studiet af et bestemt tidspunkt eller studiet af, hvordan et bestemt sted voksede og ændres.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Historie Fargo - Tag din PhD i Fargo. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
North Dakota State University - Graduate School
Fargo, USA

Historieuddannelsesprogrammet ved North Dakota State University tilbyder en kandidatgrad og en ph.d.

Historieuddannelsesprogrammet ved North Dakota State University tilbyder en kandidatgrad og en ph.d. -
PhD
Fuldtid
3 - 5 år
Engelsk
Aug 2021
01 Apr. 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her