close

Filtre

Se resultater

Historie Santa Cruz - Historie-uddannelser i Santa Cruz Historie, Santa Cruz

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.Ph.d. i historie giver dig mulighed for at få maksimal viden om gamle såvel som nyere historie af verden. Det handler ikke kun giver dig mulighed for at forstå de historiske happenings bedre, men ogs… Læs mere

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Ph.d. i historie giver dig mulighed for at få maksimal viden om gamle såvel som nyere historie af verden. Det handler ikke kun giver dig mulighed for at forstå de historiske happenings bedre, men også vise, hvordan de specifikke historiske happenings vil påvirke livet for de mennesker, der lever i verden i dag og i morgen.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Santa Cruz ligger i Santa Cruz County, Californien, USA. Talrige bemærkelsesværdige højere læreanstalter tjener byen. En moderne havforskning facilitet også tjener byen.

Historie Santa Cruz - Tag din PhD i Santa Cruz. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of California Santa Cruz
Santa Cruz, USA

Ph.D. program i historie ved University of California, Santa Cruz, understreger en tværfaglig og tværkulturel tilgang til historiske studier.

Ph.D. program i historie ved University of California, Santa Cruz, understreger en tværfaglig og tværkulturel tilgang til historiske studier. -
PhD
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her