PHDSTUDIES

Historie Stillestående vand - Historie-uddannelser i Stillestående vand Historie, Stillestående vand

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

I sin mest grundlæggende niveau, indebærer historie studere fortiden, men det er også meget mere. Dette emne indeholder en grundig analyse af registre, dokumenter og andre ressourcer til at lære om tidligere begivenheder.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Stillwater er en by i Saratoga County, New York, USA.

Historie Stillestående vand - Tag din PhD i Stillestående vand. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Historie, Stillestående vand Filter

Doktorgrad i forskning, evaluering, måling og statistik

Oklahoma State University College of Human Sciences
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Dette program forbereder de studerende til korrekt brug og anvendelse af avancerede statistikker og evalueringsprocedurer, der specifikt anvendes i de sociale og adfærdsmæssig ...

Læs mere