PHDSTUDIES

Historiske forskningsmetoder Stillestående vand - Historiske forskningsmetoder-uddannelser i Stillestående vand Historiske forskningsmetoder, Stillestående vand

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Stillwater er en by i Saratoga County, New York, USA.

Historiske forskningsmetoder Stillestående vand - Tag din PhD i Stillestående vand. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Historiske forskningsmetoder, Stillestående vand Filter

Doktorgrad i forskning, evaluering, måling og statistik

Oklahoma State University College of Human Sciences
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Dette program forbereder de studerende til korrekt brug og anvendelse af avancerede statistikker og evalueringsprocedurer, der specifikt anvendes i de sociale og adfærdsmæssig ...

Læs mere