PHDSTUDIES.DK

PhD Rotterdam - PhD-uddannelser i Rotterdam PhD, Rotterdam

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

En hollandsk by med fredelig atmosfære og gode universiteter. Rotterdam er et sted at bo og studere. For alle de studerende, der søger uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris, er dette et sted at være. Nogle af de populære universiteter er Erasmus-universitetet i Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

PhD Rotterdam - Tag din PhD i Rotterdam. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i byudvikling og styring

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år September 2019 Holland Rotterdam + 1 mere

Som en kombination af byforvaltning og styring, denne Ph.D. Programmet giver en unik akademisk oplevelse, der er yderst relevant for dagens verden.