Filter
PhD
Holland The Hague Studietype: alle Hastighed: alle

PhD The Hague - PhD-uddannelser i The Hague PhD, The Hague

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Haag har et ry universitet, Haag University. Denne by er en af ​​de bedste steder at studere, og det er fyldt med gode muligheder for studerende. Haag er også kendt for sin mangfoldighed og kultur. Derfor er det et perfekt sted at studere og starte en god karriere.

PhD The Hague - Tag din PhD i The Hague. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

International Business School the Hague

Den Internationale Business School, Haag ( IBSH ), tilbyder en ph.d. program i Business og Management Studies, i samarbejde med Sapienza University of Rome, Italien. Ph.D ... [+]

Den Internationale Business School, Haag ( IBSH ) , tilbyder en ph.d. program i Business og Management Studies, i samarbejde med Sapienza University of Rome, Italien. Ph.D. Programmet er deltid, og derfor velegnet til fagfolk, der ønsker at få en doktorgrad i kombination med deres karriere.

Programmet består af en kombination af intensive seminarer og forskningsopgaver og et speciale / forskningsprojekt. Internationalt anerkendte professorer vil aflevere et 3-4 dages seminar om aktuelle emner inden for erhvervs- og ledelsesvidenskab, og kandidaterne vil skrive et forskningsdokument på hvert af seminarerne. Bortset fra disse aktuelle seminarer er der en række faglige færdigheder seminarer om forskningsmetodik, akademisk præsentation og akademisk undervisning. Efter at kandidaterne har afsluttet seminarserien, vil de begynde at skrive afhandlingens forslag og udføre deres Ph.D. forskning i samarbejde med en af professorerne i IBSH , Sapienza eller en af professorerne i IBSH internationale netværk. Endelig vil vellykkede kandidater modtage deres ph.d.-grad fra Sapienza University of Rome... [-]

Holland The Hague
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
4 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk