PHDSTUDIES.DK

PhD i Holland - PhD-uddannelser i Holland

Den nederlandske tilbyder en bred vifte af internationale uddannelser i en socialt progressiv, acceptere og intellektuelt og kulturelt stimulerende miljø. Den hollandske uddannelsessystem har et godt ry for at tilbyde høj kvalitet uddannelsesprogrammer, hvilket gør det til et attraktivt sted for en ph.d..

Det internationale miljø i Holland er en fordel for dem, der forfølger en ph.d. Holland grad som vores verden bliver mere sammenhængende. En ph.d.-Holland grad gør det muligt for kandidater til at føre uafhængig forskning på området for undersøgelsen, under tilsyn af kvalificeret fakultet på universitetet. Ved afslutningen af ​​forskning for en ph.d.-Holland, skal kandidaterne forsvare deres afhandling eller speciale foran et panel af eksperter. Efter en vellykket afslutning, er den ph.d.-Holland akademisk grad.

Holland er en top destination for uddannelse.Hvis du er interesseret i et ph.d.-Holland, tage et kig på de mange muligheder, der tilbydes i denne lille, men spændende land! 

resultater fundet Filter

Ph.d. - Filosofisk Filosofi I Ledelse

United International Business Schools
på universitet Deltid 2 - 4 år Oktober 2019 Schweiz Zürich Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Holland Amsterdam Italien Milan Geneva + 13 mere

Vores akademiske kalender er baseret på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uger). På grund af programmets fleksible struktur og modulære design er der flere startdatoer i begyndelsen af ​​hvert kvartal og hver term, i oktober, november, januar, februar, april, maj, juli og august.

Filosofie doktor i erhvervs- og ledelsesstudier

International Business School the Hague
Online og campus kombineret Deltid 4 år Åben tilmelding Holland The Hague

Den Internationale Business School, Haag ( IBSH ), tilbyder en ph.d. program i Business og Management Studies, i samarbejde med Sapienza University of Rome, Italien. Ph.D. Programmet er deltid, og derfor velegnet til fagfolk, der ønsker at få en doktorgrad i kombination med deres karriere.

Ph.d. i byudvikling og styring

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år September 2019 Holland Rotterdam + 1 mere

Som en kombination af byforvaltning og styring, denne Ph.D. Programmet giver en unik akademisk oplevelse, der er yderst relevant for dagens verden.