Filter
PhD
Hongkong Kowloon Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Kowloon - PhD-uddannelser i Kowloon PhD, Kowloon

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Kowloon, Hong Kong er hjemsted for mere end 2.000.000 indbyggere og mens kombineret med øen Hong Kong, bærer tæt på halvdelen af ​​befolkningen i Hong Kong. Det er godt designet og alle faciliteter er tilgængelige, herunder institutioner for videregående Ed.

PhD Kowloon - Tag din PhD i Kowloon. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Hongkong
Kowloon
Studietype
Hastighed
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Kendetegnende for et verdensledende ph.d.-program er ikke kun den forskning, den genererer, men også i hvilket omfang det giver kandidater med fremragende karrieremulighe ... [+]

Kendetegnende for et verdensledende ph.d.-program er ikke kun den forskning, den genererer, men også i hvilket omfang det giver kandidater med fremragende karrieremuligheder. SHTM forbereder eleverne til ledende stillinger i deres valgte karriere ved at tilbyde verdens første professionelle D.HTM- grad.

D.HTM-programmet er designet til akademikere, ledende erhvervsledere og ledende medarbejdere i offentlige og ikke-statslige gæstfrihed og turismeorganisationer. Siden starten i 2007 tiltrækker programmet en række fagfolk, der er interesserede i at øge deres karriere, fra erfarne praktikere og regeringsrepræsentanter til akademikere. Dens specifikke asiatiske fokus, unik kombination af emner og forskning, og fleksibelt leveringsmønster gør det muligt for branchefolk at udvikle deres færdigheder, mens de forbliver i arbejdsstyrken.... [-]

Hongkong Kowloon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2.5 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Et forskningsinstituts succes skyldes stort set dets tilrådighedsstillelse og uddannelse af unge lærde. For at give lederskab i udviklingen af ​​fremtidige forskere inden ... [+]

Et forskningsinstituts succes skyldes stort set dets tilrådighedsstillelse og uddannelse af unge lærde. For at give lederskab i udviklingen af ​​fremtidige forskere inden for gæstfrihed og turismeforvaltning, tilbyder SHTM forskningsprogrammer, der fører til ph.d. i hotel og turisme ledelse grad.

Skolens Ph.D. Programmet er designet til dem, der ønsker at basere deres forskning på teoretisk indsigt. Det tilbyder avanceret træning baseret på individuelle interesser og karrieremuligheder, så de studerende kan udvikle evnen til at gennemføre en betydelig forskning på bestemte områder. Forskningssamarbejde mellem akademiske medarbejdere og studerende opmuntres af skolens intellektuelle og støttemiljø, hvor resultaterne formidles gennem videnskabelige publikationer og konferencepræsentationer.... [-]

Hongkong Kowloon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk