PHDSTUDIES

Hotelledelse-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi er en af ​​de højeste akademiske præmier til rådighed på universiteterne. Ligesom andre ph.d.-grader er det ofte forskningsbaseret. Studerende, der ønsker at tilmelde sig en ph.d.-uddannelse, kan have brug for en kandidatgrad.

Hvad er en PhD i Hotel Management? Studiet af hotel management lærer eleverne hvordan man kan lave innovative ændringer i branchen ved at undersøge tidligere og nuværende turisme tendenser. Forskere kan være i stand til at vælge et fokus for deres uddannelse, såsom faciliteter ledelse, forbrugeradfærd eller gæstfrihed ejendomsadministration. De fleste programmer på dette niveau indarbejder foredrag, workshops og diskussioner i den mest forskningsbaserede læring. Forskere kan forventes at tage visse kurser, såsom videnskabelige fundamenter af gæstfrihedsstyring, avanceret forskningsseminar og markedsføring og fremme af gæstfrihed.

Denne uddannelse er gavnlig, fordi den kan forberede eleverne på lederskabsroller i branchen ved at bygge på deres kommunikations-, problemløsning og organisationsfærdigheder. Ikke alene kan disse færdigheder gøre kandidater til konkurrencedygtige ansøgere, men de kan også hjælpe dem med at lykkes i deres privatliv ved at fremme meningsfuldt forhold til deres kære.

Omkostningerne ved en ph.d. kan afhænge af nogle få faktorer, herunder placering, varighed og emne. De fleste doktorgrader tager tre år at fuldføre, men nogle kan tage længere tid, hvilket kan påvirke undervisningen. Ansøgere kan få et estimat ved at kontakte et bestemt universitet.

Mange kandidater med en ph.d. i Hotel Management slutter i forskningsstillinger, såsom hospitalsadministration forsker. Men forskere kan også være forberedt på en række andre karriere. Nogle studerende fortsætter med at blive professorer, gæstekoordinatorer, administrerende direktører, marketing specialister og hotel management konsulenter. De nøjagtige karrieremuligheder, der er til rådighed, kan afhænge af elevernes interesser, uddannelse og arbejdshistorie.

Uanset hvor du bor, kan du muligvis finde et ph.d.-program nær dig. Nogle skoler tilbyder endda online-programmer. For at ansøge eller lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

2 Resultater i Hotelledelse Filter

Læge i Hotel og Turisme Management (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Kendetegnende for et verdensledende ph.d.-program er ikke kun den forskning, den genererer, men også i hvilket omfang det giver kandidater med fremragende karrieremuligheder. ...

Læs mere

Doktor i Filosofi (Ph.D.) i Hotel og Tourism Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Et forskningsinstituts succes skyldes stort set dets tilrådighedsstillelse og uddannelse af unge lærde. For at give lederskab i udviklingen af ​​fremtidige forskere inden for ...

Læs mere