Filter
PhD
Hviderusland Studietype: Alle Hastighed: Alle

PhD i Hviderusland - PhD-uddannelser i Hviderusland

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Belarus tilbyder den bedste universitetsuddannelse især fra den forbedrede underviser-elev forhold. Dette system for uddannelse har ikke kun tiltrukket af landets studerende, men også internationale studerende. Landet har 15 universiteter med universitetet i Belarus som den øverste universitet i landet.

PhD i Hviderusland - Tag din PhD i Hviderusland. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

International University

Fakultetet for Internationale Økonomiske Forbindelser og Ledelse er meget populær blandt school-dimittender fra Belarus og fra lande i nærheden. ... [+]

Ph.d. i økonomi og industriel ledelse

Fakultetet for Internationale Økonomiske Forbindelser og Management blev oprettet i 2006. I øjeblikket er der 759 fuldtidsansatte kursus studerende og 2.400 korrespondance kursus studerende på fakultetet.

Fakultetet har tre afdelinger:

Institut for Logistik Institut for Økonomi og Ledelse Institut for International Økonomi og Finans

Fakultetet for Internationale Økonomiske Forbindelser og Ledelse er meget populær blandt school-dimittender fra Belarus og fra lande i nærheden. Dens velafbalancerede og grundigt designet undervisningen, pensum og kurser leveret af højt kvalificerede akademiske personale føje til det positive billede af universitetet. De store olieselskaber, der tilbydes på de fuldtids-og deltidsansatte kursusforløb er:... [-]

Hviderusland Minsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk