close

Filtre

Se resultater

PhD i Hviderusland - PhD-uddannelser i Hviderusland

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.Belarus tilbyder den bedste universitetsuddannelse især fra den forbedrede underviser-elev forhold. Dette system for uddannelse har ikke kun tiltrukket af landets studerende, men også internationale studerende. Landet har 15 universiteter med… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Belarus tilbyder den bedste universitetsuddannelse især fra den forbedrede underviser-elev forhold. Dette system for uddannelse har ikke kun tiltrukket af landets studerende, men også internationale studerende. Landet har 15 universiteter med universitetet i Belarus som den øverste universitet i landet.

PhD i Hviderusland - Tag din PhD i Hviderusland. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
International University
Minsk, Hviderusland

Fakultetet for Internationale Økonomiske Forbindelser og Ledelse er meget populær blandt school-dimittender fra Belarus og fra lande i nærheden.

Fakultetet for Internationale Økonomiske Forbindelser og Ledelse er meget populær blandt school-dimittender fra Belarus og fra lande i nærheden. -
PhD
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2020
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her