Idræt-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi, også kendt som ph.d., er en terminal grad på mange områder af studiet. Læge er det latinske ord for lærer, hvilket indebærer, at en ph.d. er nødvendig for at være professor i en vitenskabers udvalgte interesseområde. Hvad er en ph.d. i sport? Graden kan potentielt dække mange forskellige områder. Mulige forskningsemner omfatter etnografiske studier, økonomi og s… Læs mere

En doktor i filosofi, også kendt som ph.d., er en terminal grad på mange områder af studiet. Læge er det latinske ord for lærer, hvilket indebærer, at en ph.d. er nødvendig for at være professor i en vitenskabers udvalgte interesseområde.

Hvad er en ph.d. i sport? Graden kan potentielt dække mange forskellige områder. Mulige forskningsemner omfatter etnografiske studier, økonomi og sociologi. Undersøgelser kan dække en række forskellige emner, som hvordan forskellige kulturer reagerer på sport, hvilken indflydelse store sportsbegivenheder som OL har på de byer, der er vært for dem eller forholdet mellem sport og fattigdom. Fremtidsstudenter skal undersøge universiteter for at se, hvad der kan indgå i deres program.

Som med mange humanistiske relaterede felter kan en ph.d. i sport ofte lære kandidater hvordan man kan skabe forbindelser mellem forskellige forskningspunkter.Dette forbedrer ikke kun deres evne til at undersøge og skrive theses, men giver dem et unikt stort billede perspektiv, der er nødvendigt i mange erhverv.

De finansielle omkostninger ved ph.d.-uddannelser kan ofte variere meget afhængigt af en række faktorer. Institutionerne har ofte flere oplysninger på deres hjemmesider vedrørende potentielle omkostninger, eller vil generelt have kontaktoplysninger tilgængelige andre steder.

Som en temmelig sjælden avanceret grad har en ph.d. mulighed for at åbne lukrative karriereveje. Der er typisk mange muligheder åbne for en kandidat med en ph.d. i sport. Som en del af uddannelsesområdet vil det mest oplagte valg være at komme ind i akademikere som forsker eller lærer professor. Andre mulige beskæftigelsesområder omfatter nonprofitorganisationer, sportsstyrende organer, sportspolitik og statslige organisationer.

Forskellige institutioner har ofte forskellige muligheder for ph.d.-kandidater.Hvis der ikke er mulighed for at deltage på stedet, kan du gå til institutionernes hjemmesider for at se, om de har fjernundervisningsprogrammer til rådighed. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Prague, Tjekkiet

Studieprogrammet realiseres inden for rammerne af videnskabens kinanthropologi felt. Kinanthropology er et tværfagligt videnskabsområde, der beskæftiger sig med de komplekse v ... +

Studieprogrammet realiseres inden for rammerne af videnskabens kinanthropologi felt. Kinanthropology er et tværfagligt videnskabsområde, der beskæftiger sig med de komplekse virkninger af forsætlig og spontan fysisk aktivitet på menneskelig personlighedsudvikling i den bio-psykosociale kontekst og i forhold til fysisk uddannelse og sport, fysioterapi, fysisk sundhedsuddannelse, herunder deres effektive ledelse. -
PhD
Undervisning både online og på universitetet
Fuldtid
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Studerende, der deltager i begge doktorgradsuddannelser, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Studerende, der deltager i begge doktorgradsuddannelser, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
Engelsk
Jan 2021
på universitet
 
Cardiff Metropolitan University
Cardiff, Det Forenede Kongerige

Doktorgrad i Sport Coaching sigter mod at udstyre praktikere og beslægtede lærde med en anerkendelse af det symbiotiske og synergetiske forhold mellem teori og praksis.

Doktorgrad i Sport Coaching sigter mod at udstyre praktikere og beslægtede lærde med en anerkendelse af det symbiotiske og synergetiske forhold mellem teori og praksis. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her