PHDSTUDIES.DK

Idræt Wales - Idræt-uddannelser i Wales Idræt, Wales

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Den akademiske studie af sporten fokuserer typisk på kropslighed eller strategi og forretningsudvikling for sport, og dermed forberede eleverne til at styre idrætsorganisationer, coach teams eller enten underviser eller vejlede fysisk træning på skoler eller for atleter.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Idræt Wales - Tag din PhD i Wales. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Idræt, Wales Filter

DSC Undervises Doktorgrad i Sport Coaching

Cardiff Metropolitan University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Cardiff + 1 mere

Doktorgrad i Sport Coaching sigter mod at udstyre praktikere og beslægtede lærde med en anerkendelse af det symbiotiske og synergetiske forhold mellem teori og praksis.