PHDSTUDIES

Idræt-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi, også kendt som ph.d., er en terminal grad på mange områder af studiet. Læge er det latinske ord for lærer, hvilket indebærer, at en ph.d. er nødvendig for at være professor i en vitenskabers udvalgte interesseområde.

Hvad er en ph.d. i sport? Graden kan potentielt dække mange forskellige områder. Mulige forskningsemner omfatter etnografiske studier, økonomi og sociologi. Undersøgelser kan dække en række forskellige emner, som hvordan forskellige kulturer reagerer på sport, hvilken indflydelse store sportsbegivenheder som OL har på de byer, der er vært for dem eller forholdet mellem sport og fattigdom. Fremtidsstudenter skal undersøge universiteter for at se, hvad der kan indgå i deres program.

Som med mange humanistiske relaterede felter kan en ph.d. i sport ofte lære kandidater hvordan man kan skabe forbindelser mellem forskellige forskningspunkter.Dette forbedrer ikke kun deres evne til at undersøge og skrive theses, men giver dem et unikt stort billede perspektiv, der er nødvendigt i mange erhverv.

De finansielle omkostninger ved ph.d.-uddannelser kan ofte variere meget afhængigt af en række faktorer. Institutionerne har ofte flere oplysninger på deres hjemmesider vedrørende potentielle omkostninger, eller vil generelt have kontaktoplysninger tilgængelige andre steder.

Som en temmelig sjælden avanceret grad har en ph.d. mulighed for at åbne lukrative karriereveje. Der er typisk mange muligheder åbne for en kandidat med en ph.d. i sport. Som en del af uddannelsesområdet vil det mest oplagte valg være at komme ind i akademikere som forsker eller lærer professor. Andre mulige beskæftigelsesområder omfatter nonprofitorganisationer, sportsstyrende organer, sportspolitik og statslige organisationer.

Forskellige institutioner har ofte forskellige muligheder for ph.d.-kandidater.Hvis der ikke er mulighed for at deltage på stedet, kan du gå til institutionernes hjemmesider for at se, om de har fjernundervisningsprogrammer til rådighed. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Idræt Filter

Ph.d. i kinanthropologi

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
PhD
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Studieprogrammet realiseres inden for rammerne af videnskabens kinanthropologi felt. Kinanthropology er et tværfagligt videnskabsområde, der beskæftiger sig med de komplekse v ...

Læs mere

DCom / DPhil i Sports Management

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Studerende, der deltager i begge doktorgradsuddannelser, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Læs mere

DSC Undervises Doktorgrad i Sport Coaching

Cardiff Metropolitan University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Doktorgrad i Sport Coaching sigter mod at udstyre praktikere og beslægtede lærde med en anerkendelse af det symbiotiske og synergetiske forhold mellem teori og praksis.

Læs mere