Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Idrætsvidenskab-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d., eller doktor i filosofi, er en avanceret grad, der består af forskningsbaseret viden inden for et bestemt felt. Det tager i gennemsnit fire år at tjene graden, og programmer kan være tilgængelige på skoler over hele verden.

Studerende kan spørge, hvad er en PhD i Sport Science? Dette program er designet til at forberede eleverne til at blive forskere og forskere inden for kinesiologi og sportvidenskab. Afhængigt af den specifikke læseplan kan eleverne tage forskningsmetoder og statistikkurser, deltage i ph.d.-seminarer, forberede en afsluttende afhandling eller afhandling og tage valgfrie kurser. Forskning kan udføres inden for teknologi, sundhed som det gælder for sport, biomekanik, social psykologi af sport, sundhedsindstillinger og motion relateret til børn, ældre og elite atleter.

Studerende kan få overførbare færdigheder som problemløsning, kommunikation og kritisk analyse, hvilket er gavnligt i mange områder af livet.En ph.d. kan også hjælpe kandidater være mere konkurrencedygtig, når de søger jobs.

Ved undersøgelse af skoler bør eleverne være opmærksomme på, at omkostningerne kan variere betydeligt fra den ene til den anden. Programmer kan være tilgængelige internationalt, så placering og rejseudgifter bør også inddrages. Skal skolerne og spørge om specifik undervisning og gebyrer kan give eleverne en bedre ide om, hvad de skal budgetere for programmets varighed.

En ph.d. i sportvidenskab kan forberede eleverne på en række karriere. Det specifikke job kan afhænge af elevernes specifikke forsknings- og studieområde, selv om mange af karriere kan dreje sig om forskning, ledelse, ledelse, undervisning eller rådgivning. Eksempler på jobtitler omfatter sportsvidenskabsforedragsholder, laboratoriedirektør, sportsnæringsekspert, forskningsanalytiker og sportsvidenskabskonsulent.

Spild ikke mere tid til at starte din uddannelse.Brug den omfattende online database til at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Idrætsvidenskab

Charles University Faculty of Physical Education and Sport

Studieprogrammet realiseres inden for rammerne af videnskabens kinanthropologi felt. Kinanthropology er et tværfagligt videnskabsområde, der beskæftiger sig med de komple ... [+]

Studieprogrammet realiseres inden for rammerne af videnskabens kinanthropologi felt. Kinanthropology er et tværfagligt videnskabsområde, der beskæftiger sig med de komplekse virkninger af forsætlig og spontan fysisk aktivitet på udvikling af menneskelig personlighed i den biopsykosociale sammenhæng og i forhold til fysisk uddannelse og sport, fysioterapi, sundhedsuddannelse, herunder deres effektive ledelse.

Formålet med ph.d.-studier inden for kinanthropologi er det videnskabelige forberedelse af eksperter for at sikre deres evne til både uafhængig forskning, videnskabelig og pædagogisk aktivitet og praktiske anvendelser af erhvervet viden og færdigheder i overensstemmelse med praktikens behov. Det er et tværfagligt studieprogram, der kræver variabiliteten af tilgang til opgaveopløsning, der afspejler hele den tematiske spredning af denne videnskabelige disciplin. En systemtilnærmelse fremhæves i løbet af studiet med vægt på kinanthropologins specificitet, både hvad angår metodologi og indhold. Doktorale studier i kinanthropologiprogrammet er yderst individualiserede, baseret på afhandlingsprojektets type og også inden for bacheloruddannelsen. Forberedelsesprogrammet er udvalgt til at udvikle den studerendes teoretiske og metodologiske beredskab i forhold til disses specialisering med henblik på systematisk videnskabelig aktivitet i det valgte forskningsproblem.... [-]

Tjekkiet Prague
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Nicosia

The University of Nicosia tilbyder Doctoral Programme i Motion Videnskab og idræt, der fører til en ph.d.. Programmet er designet til at give den videnskabelige viden på ... [+]

Undersøgelser Varighed (år): 3 år Undersøgelse Titel: Ph.d. i Motion Videnskab og idræt Kvalifikationsniveau: Ph.D. (3rd cyklusser) Undervisningssprog: Græsk Metode Studieleder: Fuld / Deltid Minimum europæiske Credits (ECTS): 180 programbeskrivelse

The University of Nicosia tilbyder Doctoral Programme i Motion Videnskab og idræt, der fører til en ph.d..

Programmet er designet til at give den videnskabelige viden på det højeste niveau og forberede de studerende til en karriere inden for videregående uddannelse, videnskabelig forskning og i videnskabelige område af motion og idræt.

Formålet med ph.d.-programmet er at forberede erfarne forskere med henblik på at gennemføre banebrydende forskning, til at foreslå innovative forsknings- og praktiske brugbare løsninger og opnå lederstillinger i udøvelsen område og fysisk uddannelse og den bredere sports industri.... [-]

Cypern Nicosia
Kontakt skolen
Græsk
Fuldtid
Deltid
3 - 8 år
på universitet
Læs mere på dansk