Idrætsvirksomhed-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

At tjene en doktor i filosofi eller ph.d. er generelt forbeholdt forskere med stor interesse for deres valgte fagområde. Uanset den tidligere grad kræver en ph.d.-uddannelse intensiv undersøgelse og kræver generelt en større afhandling. Hvad er en PhD i Sport Business? Sport er en titan i en global industri, med store mængder penge, der strømmer ind i landet fra lande rundt om i verden. D… Læs mere

At tjene en doktor i filosofi eller ph.d. er generelt forbeholdt forskere med stor interesse for deres valgte fagområde. Uanset den tidligere grad kræver en ph.d.-uddannelse intensiv undersøgelse og kræver generelt en større afhandling.

Hvad er en PhD i Sport Business? Sport er en titan i en global industri, med store mængder penge, der strømmer ind i landet fra lande rundt om i verden. Da markedet fortsætter med at vokse, har organisationer brug for kompetente erhvervspersoner til at håndtere den finansielle side næsten lige så meget som de har brug for stjerneudøvere. Sportsvirksomhedsprogrammer har ofte kurser med emner som organisationsledelse, juridiske spørgsmål, markedsanalyse, forskningsmetoder, etiske bekymringer og politik i sport. Forskningspotentiale for at se hvilke elementer der lægges vægt på.

At opnå en ph.d. i sport Erhvervstilskud graduerer potentielt værdifulde færdigheder, som f.eks. Forretningsadministrationskendskab og kritisk tænkning.Som en avanceret grad fremstår en ph.d.-studerende mere prestigefyldt for potentielle arbejdsgivere.

Prospective studerende spekulerer ofte på omkostningerne ved en avanceret grad, som f.eks. En ph.d. i sportsbranchen. Det kan desværre være svært at beregne, fordi der er mange faktorer involveret. Universitetswebsteder og adgangskontorer er generelt de bedste ressourcer til specifik information.

De fleste kandidater er interesserede i at forfølge en karriere relateret til sport. De har ledige forretningsmuligheder såsom professionel og amatør atletik administration, sports styringsorganisationer, større sportsbegivenhed og facilities management, marketing og finansiel analyse. Derudover har de erhvervslivskompetencer, som en ph.d.-lærer har erhvervet, generelt været efterspurgt i ikke-sportsrelaterede industrier.

Fordi sport er en global besættelse, kan du typisk finde sportsvirksomheder i mange forskellige lande.Hvis du foretrækker at være tæt på hjemmet, kan du måske finde et lokalt universitet eller en institution med et onlineprogram. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Studerende, der deltager i begge doktorgradsuddannelser, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling.

Studerende, der deltager i begge doktorgradsuddannelser, skal skrive og præsentere en forskningsafhandling. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
Engelsk
Jan 2021
på universitet
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here