PHDSTUDIES.DK

PhD Bengaluru - PhD-uddannelser i Bengaluru PhD, Bengaluru

Bangalore er Indien 's tredje mest folkerige by og hurtigt udvikle sig til en "World by " fra alle aspekter: kulturelt, økonomisk, socialt og fagligt. Kandidater færdiggøre en ph.d. i Bangalore gør en stor investering i deres egen faglige fortjenester og deres faglige fremtid.

Bangalore er hjemsted for mange af Indiens 's bedste universiteter og forskningsinstitutioner. På samme tid, kan kandidater forfølge deres ph.d. i Bangalore nyde et tempereret klima og alle de attraktioner i byen har at tilbyde. Kandidater afsluttet deres ph.d. i Bangalore vil drage fordel af et stort fagligt netværk, mens du arbejder på ph.d.-graden, som indeholder omfattende forskning, der fører til en afhandling i det valgte fagområde.

Overvej at færdiggøre en ph.d. i Bangalore, især hvis du er interesseret i en af ​​byens 's store industrielle sektorer: bioteknologi, telekommunikation, rumfart, forsvar, software og IT.Klik nedenfor for at lære mere om mulighederne for at fuldføre din ph.d. i Bangalore, i dag!

resultater fundet Filter

Ph.d-program i ledelse

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
på universitet Fuldtid Juli 2020 Indien Bengaluru

Vide anmeldelse nr: VTU / ACA / 2006-07 / 2538 dateret 12 Juli 2006, IFIM Business School), er blevet tilladt af Visvesvaraya Technological University (VTU), Belgaum at tilbyde en Ph.D-program i Management. Således IFIM Business School har den unikke ære at være blandt de få selvstændige institutter i landet, der skal indrømmes denne anerkendelse af et universitet.

Fyr program i forvaltning (fpm) - ABPM

Indian Institute of Plantation Management
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Bengaluru

FPM-ABPM er en fuldtids bolig, ph.d.-program, der uddanner potentielle forskere til at blive dygtige og innovative forskere og undervisere i forskellige aspekter af ledelse vedrørende plantage og tilhørende agro-business & råvaresektorer.