PHDSTUDIES.DK

PhD Pune - PhD-uddannelser i Pune PhD, Pune

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Indien, officielt Republikken Indien er et land i Sydasien. Det er den syvende største land efter område, det næstmest folkerige land med over 1.2 milliarder mennesker, og den mest folkerige demokrati i verden

Pune er den næststørste metropol i staten Maharashtra, hvor det fungerer som hovedkvarter for Pune distriktet. Ud over at have store industrier i de sektorer af bil primært er byen også en pædagogisk hub med flere prestigefyldte institutter og universiteter, som tiltrækker studerende fra udlandet samt.

PhD Pune - Tag din PhD i Pune. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Phd

Vishwakarma Institute of Management
på universitet Fuldtid 4 - 5 år Juli 2020 Indien Pune

Ph.d.-uddannelsen udbydes af instituttet kræver en original ph.d.-afhandling, der skal resultere i et væsentligt bidrag til dette område. Formålet med dette program er at holde trit med de ekspanderende grænser viden i ledelse og bredere sociale videnskaber. Den gennemsnitlige varighed af programmet er 4-5 år.