Filter
PhD
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Informationsstyring-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Et ph.d.-program udvides på tidligere grad studier ved at tilbyde videreuddannelse, der kan hjælpe en studerende til at blive ekspert på hans eller hendes område. Programmer tager normalt mellem to og fem år at fuldføre. Studerende, der tjener en ph.d., kan komme forberedt med forskellige fordele i fleksibilitet og tilpasningsevne, når de forbereder sig på at komme ind på den globale markedsplads.

Hvad er en ph.d. i informationsstyring? Denne grad kan hjælpe eleverne med at få en grundig forståelse af teknologierne i en organisation og hvordan medarbejdere bruger dem. Studerende kan også lære om design og anvendelse af informationsteknologi og få mulighed for at foretage forskning og dataanalyse på en bred vifte af teknologibaserede systemer. Dette kan omfatte cloud computing systemer, mobile systemer, automatiseret teknologi og elektroniske transaktioner. Studerende skal normalt også undervise andre studerende.

Studerende kan erhverve en række færdigheder fra dette program, som de kan anvende i deres personlige og faglige liv. De kan mestre analytiske, problemløsende og kommunikationsfærdigheder til effektivt at arbejde sammen med andre i en række forskellige miljøer.

Udgifterne til en ph.d. i informationsstyring varierer. Det afhænger af universitetets undervisning og andre gebyrer og den type finansiering, der er til rådighed. Fremtidsstudenter skal undersøge forskellige universiteter for at finde et program, der passer til deres mål.

Ph.d.-graders indehavere på dette område kan være meget eftertragtede på grund af deres ekspertise i en verden, der kører på teknologi. Kandidater kan fortsætte med at arbejde i flere forskellige faglige miljøer, der er afhængige af teknologisystemer. Potentielle arbejdspladser omfatter arbejde som datanalytiker, chefstekniker, informationsofficer, informationssikkerhedschef eller computersystemarkitekt. Nogle kandidater bliver forskere ved forskningsinstitutter, bibliotekarer, forskere eller forskere.

En PhD i Information Management tilbydes på gymnasier og universiteter over hele verden. For dem der foretrækker mere fleksibilitet, er der online muligheder tilgængelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

4 Resultater i Informationsstyring

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

PhD i Managing IT Ressourcer og Change Management er en afdeling for undersøgelse, der er relateret til styring af informationsteknologi samt ændringer, der finder sted i ... [+]

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPÆISK DOKTORAT

Alle studerende vil i tillæg til ABMS Switzerland Doctorate have en joint doctorate med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæisk offentligt universitet grundlagt for 200 år siden og rangeret blandt top 500 universiteter i verden.

3 Top European Universities = Bedste Virtual / Online Program = 1 Top European Doctorate SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

PhD i Managing IT Ressourcer og Change Management er en afdeling for undersøgelse, der er relateret til styring af informationsteknologi samt ændringer, der finder sted inde på arbejdspladsen. De studerende, der forfølger dette kursus bliver undervist om forskellige strategier, der kan give dem mulighed for at styre it-relaterede ressourcer inde et miljø på en effektiv måde. Disse kan have optagelsen af ​​hardware, computer, data, netværk, software, data center faciliteter mv Ikke bare det, er personale, som er hyret til vedligeholdelse af disse faciliteter også overvejet i definitionen. Studerende forfølger denne kvalifikation inde i en organisation nødt til at udvikle komplette kommando over forskellige vigtige funktioner relateret med virksomhedsledelse nogle af disse bliver nævnt nedenfor:... [-]

Schweiz Zürich
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
Botswana International University Of Science And Technology

Ph.d.-afhandling Forskning i informationssystemer ... [+]

Ph.d.-afhandling Forskning i informationssystemer

[-]
Botswana Palapye
Februar 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Gennem Doktordisputats, hvor beskikkelsen endelig kulminerer, ville en kvalificerende elev viser tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Afhandlingen vil ... [+]

Gennem Doktordisputats, hvor beskikkelsen endelig kulminerer, ville en kvalificerende elev viser tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Afhandlingen vil udgøre en bestemt bidrag til viden om og indsigt i emnet disciplin samt inden for forskning. Kvalificerede studerende ville vise anvendt kompetence i forskning metode, og den rette skriftlig og / eller mundtlig kommunikation i forskningsprocessen og resultater. Den studerende skal kunne reflektere over hans / hendes forskning beslutninger og programmer til at vurdere effekten heraf i den holistiske sammenhæng forskning i de oplysninger industrien.

Adgangskrav

Student adgang vil blive leveret til den studerende, der er i besiddelse af alle relevante masteruddannelse på NQF niveau 8 eller 9. Dekanen for Det Naturvidenskabelige Management kan afvise en elev adgang til ph.d. kvalifikation, hvis af den opfattelse, at den studerendes faglige baggrund er utilstrækkelig til de foreslåede undersøgelser. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management

Den kandidat af ph.d. studie i Information og viden ledelse er en teoretisk velforberedt professionel stand til konceptuel tænkning. Han er i stand til at analysere infor ... [+]

Ph.d. Information og Knowledge Management

De vigtigste forskningsemner er informationssystemer design metoder, avancerede teknikker i information og viden behandling, ambi Den kandidat af den ph.d.-studie i Information og viden ledelse er en teoretisk velforberedt professionel stand til konceptuel tænkning. Han er i stand til at analysere information og viden behov for organisationer, design og styre udviklingen af ​​systemer effektivt understøtter virksomhedens knowldege.

Indgang Krav til kandidatlisten

Kandidaten skal være en kandidatgrad kandidat med speciale i økonomi eller informatik eller en anden nært beslægtet fagområde. I det økonomiske område kandidaten er forpligtet til at opnå et universitet niveau af forståelse på makro- og mikro-økonomi, enterprise økonomi og individuelle væsentlige økonomiske discipliner samt anvendelsen af ​​tekniske, programmering og kommunikationsevner i ledelse; måder at tilegne information fra informationskilder. ... [-]

Tjekkiet Hradec Kralove
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk