PHDSTUDIES

Deltid Informationsstyring Afrika - Informationsstyring -programmer Informationsstyring Afrika

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Ideer og data er blandt de vigtigste drivkræfter for forandring. Studerende, der forfølger en grad i informationsstyring ofte lære, hvordan oplysninger gemmes og sendes sammen med, hvordan man organiserer folk og ressourcer til fremme af læring og udvikling.

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Deltid Informationsstyring Afrika - Tag din Informationsstyring Afrika. Få alle Deltid Informationsstyring program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Informationsstyring, Afrika Filter

Phd i informationsstyring

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Gennem Doktordisputats, hvor beskikkelsen endelig kulminerer, ville en kvalificerende elev viser tegn på uafhængige og originale videnskabelige arbejde. Afhandlingen vil udgør ...

Læs mere

Ph.d.-informationssystemer

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Sep 2020
Engelsk
på universitet

Ph.d.-afhandling Forskning i informationssystemer

Læs mere