PHDSTUDIES

Informationsvidenskab Madison - Informationsvidenskab-uddannelser i Madison Informationsvidenskab, Madison

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Informationsvidenskab er et populært felt, som kan indebære både tekniske computerfærdigheder og forståelse for samspillet mellem teknologi og samfund. Kursusarbejde kan omfatte software engineering, database management og etik og love i moderne informationsteknologi.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Beliggende på en landtange mellem søerne Mendota og Lake Monona, Madison er hovedstaden i staten Wisconsin.

Informationsvidenskab Madison - Tag din PhD i Madison. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Informationsvidenskab, Madison Filter

Ph.D. i informationsstudier

University of Wisconsin-Madison The Information School
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Vi sigter mod at dyrke et samarbejdsvilligt, støttende intellektuelt miljø, der gør det muligt for en lille gruppe højt kvalificerede studerende at udmærke sig i deres ph.d.-s ...

Læs mere