PHDSTUDIES

Deltid Ingeniørledelse Asien - Ingeniørledelse -programmer Ingeniørledelse Asien

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Studier i teknisk ledelse forberede de studerende til en karriere i erhvervslivet og teknik. I få denne form for grad, de studerende er i stand til at opnå en dyb forståelse af bedste forretningspraksis og ingeniørvidenskab, med fokus på produktudvikling, fremstilling byggeri og industriel teknik.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

Deltid Ingeniørledelse Asien - Tag din Ingeniørledelse Asien. Få alle Deltid Ingeniørledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Ingeniørledelse, Asien Filter

Professionel doktorgrad i ingeniørledelse

College of Engineering City University of Hong Kong
PhD
30 Aug 2021
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
28 Feb 2021
Engelsk
på universitet

Dette program sigter mod at udvikle studerendes kreative tænkning gennem tackling af vigtige strategiske industrielle projekter og opfyldelse af branchens specifikke behov.

Læs mere