PHDSTUDIES

Deltid Ingeniørledelse -programmer, Søg efter den bedste Ingeniørledelse programmer her! - Ingeniørledelse

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Studier i teknisk ledelse forberede de studerende til en karriere i erhvervslivet og teknik. I få denne form for grad, de studerende er i stand til at opnå en dyb forståelse af bedste forretningspraksis og ingeniørvidenskab, med fokus på produktudvikling, fremstilling byggeri og industriel teknik.

Deltid Ingeniørledelse Programmer: Søg her for Ingeniørledelse -programmer. Få alle skole og Deltid Ingeniørledelse oplysninger directely, spare tid og kontakte Ingeniørledelse indlæggelser her!

5 Resultater i Ingeniørledelse Filter

Doctor in Philosophy in Engineering Management (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Doktoren i filosofi inden for ingeniøradministration er designet til den tekniske manager, der søger at forfølge avanceret uddannelse og forskningsmetoder for at holde en orga ...

Læs mere

Professionel doktorgrad i ingeniørledelse

College of Engineering City University of Hong Kong
PhD
30 Aug 2021
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
28 Feb 2021
Engelsk
på universitet

Dette program sigter mod at udvikle studerendes kreative tænkning gennem tackling af vigtige strategiske industrielle projekter og opfyldelse af branchens specifikke behov.

Læs mere

Ph.d. i ingeniørledelse

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Engineering Management er en specialiseret form for ledelse, der leverer centrale intellektuelle koncepter inden for marketing, finans, forretningsret og ledelse. Repræsentere ...

Læs mere

Doctor of Philosophy (Ph.D) i projektingeniørledelse

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online

I dette ph.d.-program skal kandidaten gennem sin forskning uddybe de tekniske og menneskelige aspekter af projektledelse inden for teknik.

Læs mere

PhD i teknisk ledelse

Western New England University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet
Online

I denne fuld-eller deltid program, vil du lære den tekniske dybde og få bredden af ​​viden til at blive en succesfuld forsker, praktiserende læge eller pædagog i forvaltningen ...

Læs mere