PHDSTUDIES

Deltid Ingeniørledelse i Hongkong - Ingeniørledelse -uddannelser i Hongkong Ingeniørledelse

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

En uddannelse i teknisk ledelse giver de studerende de nødvendige værktøjer til at indtaste en teknisk fokuseret erhvervslivet. Under deres studier, de studerende kommer til at forstå bedste forretningspraksis og Nitty Gritty af ingeniørvidenskab samtidig fokusere på emner som teknologi produktion, fremstilling byggeri og industriel teknik.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Deltid PhD i Hongkong - Tag din Deltid PhD i Hongkong. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Ingeniørledelse, Hongkong Filter

Professionel doktorgrad i ingeniørledelse

College of Engineering City University of Hong Kong
PhD
30 Aug 2021
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
28 Feb 2021
Engelsk
på universitet

Dette program sigter mod at udvikle studerendes kreative tænkning gennem tackling af vigtige strategiske industrielle projekter og opfyldelse af branchens specifikke behov.

Læs mere