PHDSTUDIES

Deltid Ingeniørledelse Nordamerika - Ingeniørledelse -programmer Ingeniørledelse Nordamerika

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Studerende af teknik og teknologi lærer både design principper for teknik og ansøgningen principper teknologi. Dette område fokuserer på at udnytte de begreber og planer produceret af ingeniører til anvendelse i løsningen teknologiske problemer i forskellige virkelige verden situationer.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Deltid Ingeniørledelse Nordamerika - Tag din Ingeniørledelse Nordamerika. Få alle Deltid Ingeniørledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Ingeniørledelse, Nordamerika Filter

Doctor in Philosophy in Engineering Management (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Doktoren i filosofi inden for ingeniøradministration er designet til den tekniske manager, der søger at forfølge avanceret uddannelse og forskningsmetoder for at holde en orga ...

Læs mere

PhD i teknisk ledelse

Western New England University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet
Online

I denne fuld-eller deltid program, vil du lære den tekniske dybde og få bredden af ​​viden til at blive en succesfuld forsker, praktiserende læge eller pædagog i forvaltningen ...

Læs mere