close

Filtre

Se resultater

Deltid Ingeniørvidenskab Oceanien - Ingeniørvidenskab -programmer Ingeniørvidenskab Oceanien

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel. Groft sagt, indebærer inden for teknik tager empirisk dokumentation, matematik og viden om globale sys… Læs mere

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Groft sagt, indebærer inden for teknik tager empirisk dokumentation, matematik og viden om globale systemer og bruge dem til at skabe og vedligeholde alt fra strukturer til individuelle komponenter til hele processer. Men også findes mange specialiseringer.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

Deltid Ingeniørvidenskab Oceanien - Tag din Ingeniørvidenskab Oceanien. Få alle Deltid Ingeniørvidenskab program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre